Sudski tumač Beograd

PREVOD PRAVNIH I SUDSKIH DOKUMENATA: Ugovori; Tenderska dokumentacija; Zapisnici; Tužbe; Rešenja; Odluke; Pravilnici; Izvodi iz sudskog registra preduzeća; Finansijski izveštaji; Revizorski izveštaji; Fakture; Sertifikati; Potvrde o rezidentnosti; Potvrde o državljanstvu; Međunarodne dozvole; Punomoćja; Radne dozvole; Prevođenje zakonodavstva EU. 


PREVOD OPŠTIH I STRUČNIH TEKSTOVA: Uputstva za upotrebu; Medicinski nalazi; Karakteristike leka i uputstva za pacijente; Katalozi; Prezentacije; Reklamni materijali; Poslovna korespondencija; Audio i video zapisi.

Informacije za klijente:

NOVO RADNO VREME OD 1. MARTA:

Od 1.3.2022. radno vreme kancelarija biće od 8 do 16h.

 

Dostava i preuzimanje dokumenata obavlja se u našim poslovnim prostorijama na Vračaru, radnim danima od 8 do 16 časova. Ukoliko niste u mogućnosti da dođete u navedeno vreme ili niste iz Beograda, dokumenta možete dostaviti poštom na adresu naše kancelarije ili elektronskim putem na: office@lexica.rs ili lexica.office@gmail.com


Apostille (HAŠKI PEČAT) se izdaje u Prvom osnovnom sudu, Bul. Nikole Tesle 42a. Ukoliko niste sigurni da li je za Vaš dokument neophodan Apostille pečat, kontaktirajte odeljenje za međunarodnu pravnu pomoć, 011/655-37-24 (radnim danima od 7.30 do 15.30h). 

  

Preporučujemo da prilikom donošenja dokumenata navedete u koju svrhu je potreban prevod jer sudski tumač garantuje za istinitost prevoda dok ostali zahtevi nisu u njegovoj nadležnosti. Svaka institucija ima svoje zahteve po pitanju overe i povezivanja dokumenata, pa stoga savetujemo klijente da se prethodno raspitaju da li je uz prevod potrebno uvezati original ili kopiju, kao i da li je overa apostilom potrebna na originalima ili na prevodu.

ONLINE PREVODI

U skladu sa merama Vlade Republike Srbije za sprečavanje širenja COVID-19 klijentima nudimo Vam opciju online naručivanja i dostave prevoda. Prevode možemo dostaviti poštom ili kurirskom službom.

Prevodi su na klik od vas: popunite formular za besplatnu procenu

Dostava prevoda

Ukoliko niste u mogućnosti da dođete kod nas, nudimo Vam mogućnost dostave prevoda na kućnu adresu putem kurirske službe ili PostExpress-a.

  

Na isti način i Vi nama možete dostaviti dokument na prevod:

LEXICA d.o.o.

Alekse Nenadovića br. 32/III

11000 Beograd

  

Besplatna dostava prevoda za veći broj strana.