O nama

Prevodilačko preduzeće LEXICA posluje četrnaest godina i slovi za jednu od najpouzdanijih prevodilačkih kuća. Izdvojili smo se kao partner kompanija iz EU i proširili poslovanje na Italiju, Nemačku, Sloveniju, Austriju i Švajcarsku. Svaki klijent je jedinstven, stoga primenjujemo individualni pristup uz dugoročnu viziju i partnerski odnos. Bogato iskustvo i naporan rad daju uglednog i uspešnog prevodioca, a posvećenost daje rezultate. Odgovorni smo, i verujemo da su zadovoljni klijenti naša najbolja preporuka. Mi poštujemo ukazano poverenje. 

Prevodilačko preduzeće LEXICA ima ljudske i tehničke resurse da obezbedi fleksibilnost kada su pitanju rokovi dostave prevoda. Pružamo usluge na takav tehnički, stručan način koji je saglasan uslovima i terminima profesionalnog udruženja i u skladu sa standardnom prevodilačkom praksom. Pravno verodostojan prevod može da Vam izda samo ovlašćeni sudski tumač. 

Na stranici KONTAKTIRAJTE NAS možete pronaći formular putem kog možete napisati preporuku, ali i kritiku u vezi sa radom sudskih tumača i naših zaposlenih, ali i u vezi sa ovim sajtom. Vaši komentari su dragoceni, jer daju putokaz za dalje unapređivanje naših usluga.

Na stranici PROCENA nalazi se forma za dobijanje besplatne procene prevoda.

OBRAČUN PREVODA: Jedna obračunska stranica sadrži 1800 karaktera, odnosno 250 reči.

Za odgovore na sva pitanja pozovite ili pošaljite poruku.